اقامت
شما عزیزان میتوانید از لیست کشورهای زیر ، اقامت کشور مورد نظر خود را انتخاب کنید…
اگر این روزها فکر مهاجرت و اخذ اقامت کشوری در خارج از ایران را در سر دارید پیشرو مهاجر سعادت به همراه کادری مجرب و حرفهای در زمینهی ویزا ، اقامت ، مهاجرت و… درکنار شماست تا بهترین انتخاب را برای آیندهای درخشان در خارج از مرزها داشته باشید.

ابتدا بهتر است که بدانیم مهاجرت به چه معناست و دلایل آن چیست؟!
در واقع امر مهاجرت یعنی جابهجایی انسانها از مکانی به مکانی دیگر به منظور کار یا زندگی (بهتر) است.
مهاجرت معمولا به دلیل :
- عوامل نامساعد دورکنندهای مانند فقر، بیماری، مسائل سیاسی، کمبود غذا، بلایای طبیعی، جنگ، بیکاری و کمبود امنیت اتفاق میافتد.
- دلیل دوم میتواند شرایط و عوامل مساعد جذبکنندهٔ مقصد مهاجرت مانند امکانات بهداشتی بیشتر، آموزش بهتر، درآمد بیشتر، مسکن بهتر و آزادیهای سیاسی بهتر باشد.
تازه ترین مطالب حوزهی اقامت و مهاجرت...
انواع مهاجرت
مهاجرت خارجی بین کشورها صورت میگیرد و مهاجران از کشوری به کشور دیگر مهاجرت میکنند. برخی مهاجرتهای خارجی با هدف دستیابی به منابع طبیعی و ثروت یا دستمزد و رفاه بیشتر انجام میپذیرد که به آن مهاجرت اختیاری گفته میشود. در این گونه مهاجرتها کشور مبدأ دچار مشکلات اقتصادی است. بهعنوان نمونه مهاجرت اروپاییان به آمریکا، استرالیا، کانادا و آفریقا در قرن نوزدهم یک مهاجرت اختیاری است.
مهاجرت داخلی، جابهجایی بین نواحی داخلی یک کشور است. این گونه از مهاجرت به دو بخش زیر تقسیم میشود:
- مهاجرت روزانه: حرکت روزانه مردم از حومهها و شهرکهای اطراف به داخل شهرهای بزرگ برای رفتن به محل کار یا استفاده از خدمات داخل شهرها مهاجرت داخلی است که به آن مهاجرت روزانه گفته میشود. در این نوع مهاجرت مردم در شب به محل سکونت خود بازمیگردند.
- مهاجرت فصلی: حرکت کوچنشینان و جابهجایی کارگران از شهرها به روستاها در فصل میوهچینی، نوع دیگری از مهاجرت داخلی است.
پناهندگی نوعی از مهاجرت خارجی است که عوامل دافعه در مبدا؛ مردم را مجبور به نقل مکان میکند. بهعنوان نمونه، تشکیل دولت اسرائیل زمینه ساز پناهندگی بسیاری از فلسطینیها به اردن، مصر، سوریه و لبنان شد. حمله شوروی به افغانستان و جنگهای داخلی در آن کشور، باعث پناهندگی افغانها به ایران و پاکستان گردید. البته به اشتباه افرادی پناهندگی را گزینه ای برای مهاجرت می دانند ، در اصل شرایط اضطراری برای فرد مهاجرت کننده می باشد و تمامی افراد واجد شرایط به پناهندگی نمی باشند در قوانین پناهندگی فرد پناهجو اگر از لحاظ امنیت جانی در کشور مبدا با مشکل روبهرو شود و یا با برگشتن به کشور مبدا با شکنجه و حبس مواجه شود میتواند در کشور مقصد پناهنده شود و از حقوق پناهندگان که از طرف سازمان حقوق بشر تعریف شده است بهرهمند شود.
نگاهی به آمار آوارگان و پناهندگان در سال ۲۰۱۹
علل مهاجرت چیست؟!
تئوریهای سنتی مهاجرت بین موارد «عوامل رانده شدن» و «عوامل جذب وکشش» تقسیم میشوند که عوامل رانده شدن در وهله اول به تحریک و انگیزش افراد برای مهاجرت از کشور مبدأ منجر میشود. این موارد شامل مهاجرت اقتصادی یا کاری (معمولاً مهاجرت نیروی کار)، مهاجرت تحصیلی به دلیل کمبود زیر ساخت های مناسب آن رشته یا حتی برآورده نشدن نیازهای تحصیلی و زندگی دانشجویان نخبه در کشور مبدأ ، مشکلات اقتصادی ، فرهنگی ، سیاسی و… و همینطور تفاوت در میزان کیفیت زندگی،کار و دستمزدها عوامل مهم و تعیینکننده هستند. معمولا افراد فقیر از کشورهای کمتر توسعه یافته یا در حال رشد میتوانند «استانداردهای بالای زندگی» در کشورهای توسعه یافته بیش از کشور اصلی خود تجربه کنند.
یکسری از مهاجران که بازنشسته هم میتوانند باشند از کشورهای ثروتمند به کشورهای با هزینههای پایین با آب وهوای بهتر ومناسب تر، نیز نوع جدیدی از مهاجرت بینالمللی است. مثلا مهاجرت شهروندان بازنشسته بریتانیایی انگلیسی به اسپانیا ، ایتالیا و… است. بعضی از مهاجران علائق خود را به اقامت در کشورهای این چنینی با دلایلی مانند فرهنگ غنی ، طبیعت بکر و… میدانند.
مهاجرت بعضی وقتها به شکل سرمایه گذاری در کشور مقصد مثلا کانادا است که منافع بسیار زیادی برای کشور مقصد و همچنین خود افراد متقاضی مهاجرت دارد است مثلا در امر مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در کشور کانادا شما با اثبات تمکن مالی که چیزی در حدود ۶۰۰ هزار دلار کانادا هست و ثبت یک شرکت به مدت دو سال توسط دولت این کشور مانیتور و رصد میشوید ولی در عوض از تمامی حقوق شهروندی شهروندان کانادا به جز حق رای در انتخابات بهره مند هستید مثل تحصیل رایگان فرزندان و اجازه کار همسر فرد متقاصی به صورت آزادانه و دلخواه و همینطور درمان و بیمه سلامت کانادا.پس کشورهایی که در حال حاضر برنامه های مهاجرتی منظم و متنوع دارند در واقع به اقتصاد و رفع نیازهای کاری و شغلی و… خود کمک شایانی میکنند که آمارهای آنها جالب توجه است.
- ali
- تیر ۱۸, ۱۳۹۹
- ۱:۴۸ ب٫ظ
- No Comments
نظرات ، انتقادات و پیشنهاداتتون رو با ما درمیون بذارین…